Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Τάδε έφη 2. Η επιστροφή.


Ναι, γύρισα. Όχι, δεν είχα φύγει. Ναι, έχω να γράψω από το Μάιο. Όχι, δεν τα παράτησα. Ναι, μερικοί το ελπίζατε. Όχι, δεν βαρέθηκα. Ναι, ήμουν διακοπές. Όχι, δεν ήμουν για 3 μήνες. Ναι, ήμουν για 1,5 όμως.

Έχω να γράψω από τότε που... χμμ... για να θυμηθώ... Α! ναι, από τότε που ήμουν πακετωμένος με τα πάντα. "Λίίίγο τρελός" δήλωνα. Μετά άρχισαν να πηγαίνουν πολλά πράγματα καλά. Οπότε βαριόμουν να γράψω. Μετά o Ramrod ανέλαβε τον έλεγχο πλοήγησης. Πήγα διακοπές.

Οι δύο (και λογικά μοναδικοί) αναγνώστες μου που συνάντησα σε γνωστό κοσμοπολίτικο νησί των κυκλάδων (όχι, για να δείτε το επίπεδο συγγραφέα-αναγνωστών) απόρησαν για την αποχή μου. Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ προβληματίστηκα. Το όλο σκηνικό απορίας-προβληματισμού κράτησε 30 δευτερόλεπτα. Μετά οι δύο (και λογικά μοναδικοί) αναγνώστες μου συνέχισαν την ηλιοθεραπεία τους και εγώ συνέχιζα να χαζεύω παραδίπλα γνωστή νικήτρια διαγωνισμού ομορφιάς που το όνομά της δεν θυμάμαι αλλά τον κ... το σώμα της δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Αυτή τη στιγμή δεν κάνω τίποτα. Στη ζωή μου. Στην ερώτηση: "Τί θα κάνεις στη ζωή σου;" η μόνη απάντηση που μου φαίνεται λογική είναι: "Μπλέ". Άλλα με όσα είδαν τα ματάκια μου τόσο καιρό έχω πολλές καλές ιδέες για γράψιμο. Κάτι που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους δύο αναγνώστες μου.

3 σχόλια:

 1. Ώστε καλοπεράσαμε στις διακοπές! Τους αστρομαχητές που τους θυμήθηκες ήθελα να'ξερα.. και μετά λέτε ότι εγώ ό,τι θυμάμαι χαίρομαι!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ναι, μάλλον πάσχουμε από το ίδιο, οτιθυμομαιχαιρομίτιδα!!!

  Καλά ήταν. Δεν ήταν διακοπές. Ψυχοθεραπεία ήταν!!! Απλά τώρα, σχετικά σε αυτά τα αστεία περί χειμώνα κλπ, νομίζω ότι βρίσκομαι ακόμα σε φάση άρνησης! Ίσως πάω ολιγοήμερες διακοπές να χαλαρώσω λιγάκι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. καλως σε βρήκα!!!


  με αυτά τα ναι και τα όχι στην αρχή, με μπέρδεψες! αλλά "ντάξει.. σούπερ!"...

  θα τα λέμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή