Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

Σκόρπια λόγια

Δεν μπορώ να ξυπνήσω με τίποτα. Ξενύχτησα χθες και δουλεύω χαράματα σήμερα. Αλλά είμαι πιτσιρικάς. Και σαν να έχω την ανάγκη να αποδείξω σε όλους ότι δεν γέρασα. Middle-age crisis στα 25 μου; Ας πιω ένα τσάι να το ξεπεράσω.

Ποτέ τσάι όμως. Καφεδάκι. Ή μάλλον καφεδάκια. Ή ακόμα καλύτερα καφεδάρες. Το στομάχι αντέχει, ο ύπνος έρχεται έτσι κι αλλιώς και η καφεΐνη φαίνεται να μην με επηρεάζει πια. Θα δοκιμάσω μικρά ηλεκτροσόκ.

Τα ηλεκτροσόκ θα είχαν πλάκα. Όχι πολλά Volt. Λίγα, ίσα να διαστέλλονται μερικοί μύες. Λαϊκιστή να τεντώνονται νεύρα. Έχω κάμποσους στο μυαλό μου που θα τους το επέβαλα έτσι για πλάκα. Αυτό θα ήταν ένα ενδιαφέρον skill. Κάτι σαν ικανότητα μεταλλαγμένου.

Πολύ ωραίο skill θα ήταν επίσης να μπορούσε κάποιος να εμφανίσει μια ποικιλία από το πουθενά. Ξέρετε από αυτές του ούζου. Αλλά τις μεγάλες, αυτές με τα σαλαμάκια, τους κεφτέδες και τα διάφορα. Όχι μαρούλια και χόρτα και λοιπά χορτοφαγικά. Θα γινόμουν ο πιο χοντρός μεταλλαγμένος.

Δεν είμαι χοντρός, αν και το ακούω συχνά. Θα φταίει η κοιλίτσα. Την απέκτησα στα πλαίσια της διαδικασίας ωρίμανσης μου. Μαζί με εμπειρίες και γνώσεις. Η βασική ιδέα είναι ότι είμαι γλυκούλης με κοιλίτσα. Βαρέθηκα. Θέλω να γίνω κακός με φέτες.

Θυμάστε τη διαφήμιση της Coca-Cola Light; Ένα μεγάλο χειροκρότημα για τον τάδε που πλήρωσε ένα ολόκληρο μήνα γυμναστήριο και... πήγε! Μπράβο και στην Conn-x. Αγαπημένη ραδιοφωνική διαφήμιση αυτόν το καιρό; Αγάπη Conn-x. «-Η δικιά μου Conn-x είναι καλύτερη. – Μα έχουμε την ίδια! – Ναι αλλά η δικιά μου είναι καλύτερη. Γιατί έτσι.»

Κλείνω και προσπαθώντας να σώσω την κατάσταση θα μιλήσω για κάτι επίκαιρο και σοβαρό. Το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας και της στάθμης των θαλασσών. Αν και πάντα in θέμα, όλοι λένε τα ίδια. Διαφωνώ. Και αιτιολογώ. ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΤΕΚΙΛΑΑΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου