Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009

Σουπερανάλυση

Χριστίνα Κολέτσα σε μπουζουκοταβερνοεκπομπή. Και η Κατερίνα Στικούδη. Δεν υπάρχουν. Το έβλεπα βέβαια στο μιουτ. Σαν τις ειδήσεις του Star. Όπου τελειώνει κάθε φορά η Πετρούλα. Και έχουν καθημερινό ρεπορτάζ από τη χριστουγεννιάτικη Αράχωβα. Γιατί τα Χριστούγεννα θέλουν φορμαέλα. Θέλουν και πόκερ. Γιατί όλοι το παίζουμε το χαρτάκι μας. Και όχι μια στο τόσο για το καλό. Συστηματικά με paysafe στο Pokerstars. Γιατί ο καθένας νομίζει ότι είναι καλός στο πόκερ. Και αυτό το άτιμο το internet ενισχύει την ψευδαίσθηση αυτή των Ελλήνων. Μία από τις ψευδαισθήσεις των Ελλήνων. Μία άλλη είναι η Χριστίνα Κολέτσα."

Χριστίνα Κολέτσα: Ο ορισμός του τούμπανου (ηχούν περίεργα τα δύο ου). Το κορίτσι από το χωριό. Που θες να γνωρίσεις στους γονείς. Και να της κάνεις παιδιά. Και να σου φτιάχνει γλυκά.

μπουζουκοταβερνοεκπομπή: Μαγνητοσκοπημένη εκπομπή όπου πολύ σημαντικοί άνθρωποι τραγουδάνε και χορεύουν, χωρίς να τρώνε ή να πίνουν τίποτα από τα ατελείωτα στρωμένα τραπέζια και προσποιούνται ότι διασκεδάζουν για κάποια γιορτή που κανονικά θα έρθει κάνα μήνα αργότερα.

Κατερίνα Στικούδη: Αν και αντικειμενικά πιο ωραία από το Χριστινάκι μένει δεύτερη σε προτίμηση. Γιατί τη φοβόμαστε. Γιατί και ο πιο άντρας θα έβαζε τα κλάμματα δίπλα της. Και όχι πείτε μου, πως τη γνωρίζεις στους γονείς σου; Σιγά μην σε πιστέψουν...

δεν υπάρχει: Σούπερ. Ουάο. 'Ντάξει τέλειο.

μιουτ: Έτσι βλέπονται οι ειδήσεις του Star. Χώρις να υπάρχει καμία απώλεια πληροφορίας.

Star: Τρελό κανάλι. Με κεντρικό χριστουγεννιάτικο άρθρο: "Αιθέρια κορμιά με καυτά μαγιό στην παραλία". Ή το κανάλι είναι πολύ μπροστά ή εμείς πολύ πίσω.

Πετρούλα: Το κορίτσι έχει εκπομπή, σιντί, τρελό κορμί, ημερολόγιο και μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Σουλτάν. Και την δικιά μας.

Αράχωβα: Η Μύκονος του χειμώνα.

φορμαέλα: Τυρί. Από την Αράχωβα.

πόκερ: Παιχνίδι της πόκας. Βασίζεται στη Θεωρία Παιγνίων. Και στην τσέπη μας. Και σε ένα καλό call στην τελική.

paysafe: Ο πιο εύκολος τρόπος να μετατρέψεις ένα δεκαρικάκι (τουλάχιστον) σε ένα 16ψήφιο νούμερο που θα χαραμίσεις σε ένα κακό call.

Pokerstars: Η καταπληκτική αυτή εταιρία που θα σε βοηθήσει να μετατρέψεις ένα 16ψήφιο νούμερο (που αντιστοιχεί σε δεκαρικάκι) σε τίποτα. Η διαδικασία επιταχύνεται με ένα κακό call.

καλός στο πόκερ: Ψευδαίσθηση των περισσότερων Ελλήνων που το μόνο που ξέρουν είναι η ακόλουθη σειρά: μεγαλύτερο φύλλο, ένα ζεύγος, δύο ζεύγη, τρία όμοια, κέντα, χρώμα, φουλ, καρέ, κέντα φλος, φλος ρουαγιάλ. Και;

το άτιμο το internet: Κάποιος είχε πει κάποτε ότι αν έχεις έναν άπειρο αριθμό από μαιμούδες με γραφομηχανή, κάποια τελικά θα σου γράψει ένα αριστούργημα. Το άτιμο το internet αποδυκνείει το αντίθετο.

Χριστίνα Κολέτσα: Το ξέρω, την αναλύω για δεύτερη φορά αλλά δεν πειράζει. Έτσι για να κλείσει όμορφα το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου